fredag, maj 28, 2010

Två saker

1. Jag fick en sympatisk nässpecialist som gav mig ny medicin som jag ska ta i fyra månader. Har den inte hjälpt då så går jag under kniven och öppnar upp näsan lite. Ja, alltså...jag har problem med att andas genom näsan och det är först nu som det har gett mig problem (känsligt tandkött, bl.a.). Nu får jag hjälp för det.

2. I apotekskön till den nya medicinen ringer SKB och säger att jag är först i kön på de två lägenheter jag var på visning i tisdags. Det var en lägenhet där det fanns nio papp i fonden (som används för renovering) och där de förra hyresgästerna vräktes (det såg för jävligt ut) och ett dödsbo på 89 kvadrat där en gobbe hade bott och inte gjort ett skit på minst 15 år. Fonden är alltså full och jag har 44 000 spänn att renovera lägenheten för.

Bilder:
















Den har två balkonger, ligger högst upp och är dyrare än den jag har nu, men den här har jag chansen att renovera helt och hållet. För SKB-pengar, dessutom. Stambyte ska ske i november, så det ganska snuskiga badrummet kommer ju att bli bättre. Jag kan säkert också göra något åt köket.

Hur som helst. Dags att börja packa? Flytten går kanske till Bredäng.

Inga kommentarer: